Kleine beurt in Bunnik

Bij Vakgarage Mekenkamp Auto's wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Mekenkamp Auto's niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Mekenkamp Auto's voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Bunnik altijd langs Vakgarage Mekenkamp Auto's om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Bunnik? Kom dan langs Rumpsterweg 19 in Bunnik (Utrecht). Of neem contact op via mail info@vakgaragemekenkampautos.nl of bel naar 030-6571384.

Contactgegevens

Vakgarage Mekenkamp Auto's
Rumpsterweg 19
3981 AK  Bunnik

tel.: 030-6571384
mail: info@vakgaragemekenkampautos.nl