APK in Bunnik 

Bij  Vakgarage Mekenkamp Auto's is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Mekenkamp Auto's uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Mekenkamp Auto's geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Bunnik die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Bunnik en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Bunnik? Kom dan langs Rumpsterweg 19 in Bunnik (Utrecht). Of neem contact op via mail info@vakgaragemekenkampautos.nl of bel naar 030-6571384.

Contactgegevens

Vakgarage Mekenkamp Auto's
Rumpsterweg 19
3981 AK  Bunnik

tel.: 030-6571384
mail: info@vakgaragemekenkampautos.nl